(ВИДЕО) Еве како карминот да ви остане подолго на усните!

Скоро да нема жена која си ја подигнува својата самодоверба кога има на себе кармин. Но, истиот може да зададе и проблем доколку се избрише во внатрешноста на усната, а на краевите не. Со овој проблем кој посебно е изразен на силните бои и неизбежните црвени нијанси, се соочиле скоро сите жени.

Токму поради тоа ви го препорачуваме „nude“ изгледот, кој и понатаму  е на врвот на листата на најпосакуваните начини на шминкање, а тајната се крие во тоа што овој изглед е ненападен, па може да се користи и во дневна прилика. Во продолжеие и видео како карминот да виостане подолго на усните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *