Изучете ги фризерските тајни – приклучете се на фризерско студио „Младен“

Познатотo и реномиранo фризерско студио „Младен“ го зголемува својот професионален тим.

-Се бара фризерка со или без работно искуство.

„Ваше е да ни се приклучите а наше е да ви ги пренесеме фризерските тајни по кои се познати“, велат од ова студио.

број за информации: 046/262 – 698, или ВИБЕР: 071/711-254

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *