(ФОТО и ВИДЕО) Киндо Фит – Доручек од белки, кромид и печурки

Здравиот начин на исхрана е темел на нашето здравје. LifeStyle реализира серијал YouTube емисии во кои охриѓанецот Кристијан Ставрески Киндо во соработка со „Биокосмос“, „Генесис“ и „Атва Хоум“ центрите и „Дон Примус“ ви ги пренесува неговите рецепти за здрави оброци кои се приготвуваат лесно и едноставно. Кристијан Ставрески Киндо е 24 годишно момче кое своето секојдневие го здравиот живот, спортот и здравата храна ги имам како приоритет.

Во првата YouTube емисија Киндо приготвува доручек од белки, со кромид и печурки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *