Пораки кои ве наведуваат да размислувате ….

Познатиот српски писател, поет и новинар Душко Радовиќ, ги има напишано најубавите афоризми за љубовта, децата, животот… Душан „Душко“ Радовиќ (1922-1984) бил поет, писател, новинар, афористичар и ТВ уредник. За тоа колку се познати неговите афоризми покажува фактот дека и до ден-денес ги читаме, одново и одново. Во најголем дел од нив може да си се пронајдеме. Денеска ви ја нудиме оваа ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *