(ФОТО и ВИДЕО) Киндо Фит – Протеински палачинки

Здравиот начин на исхрана е темел на нашето здравје. LifeStyle започна со серијал   YouTube емисии во кои охриѓанецот Кристијан Ставрески Киндо во соработка со „Биокосмос“, „Генесис“ и „Атва Хоум“ центрите и „Дон Примус“ ви ги пренесува неговите рецепти за здрави оброци кои се приготвуваат лесно и едноставно.

 Кристијан Ставрески Киндо е 24 годишно момче кое своето секојдневие го здравиот живот, спортот и здравата храна ги имам како приоритет.

За денешната You Tube емисија Киндо приготвува протеински палачинки.

фото и видео: One Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *