(ВИДЕО) Годините не и можат ништо – Брена промовираше нова песна и спот

Една од најголемите балкански ѕвезди – дивата Лепа Брена, која многупати има докажано дека музиката нема граници и ги има поместено музичките стериотипи, овие денови сними нова песна и видеоспот со наслов “Одисеја на љубовта” (“Одисеја љубави”). Ова е прв пат како дивата соработува со режисерот Игор Кушичем, со кој снимаше неколку дена.


фото: Гранд Продукција

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *