(Бекстејџ) Александра Мијалкова – Сашо е многу романтичен иако не изгледа така

Александра Мијалкова која е над 25 години во брак со екс директорт  на УБК Сашо Мијалков и е мајка на два сина, за Бекстејџ зборува за за својата кариера, но и за бракот со саши и за семејството. Еве што вели Александра:

фото: фото: ФБ Александра Мијалкова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *