(ФОТО и ВИДЕО) Киндо Фит – Протеински колач

Здравиот начин на исхрана е темел на нашето здравје. LifeStyle ви претставува серијал –  YouTube емисии во кои охриѓанецот Кристијан Ставрески Киндо во соработка со „Биокосмос“, „Генесис“ и „Атва Хоум“ центрите и „Дон Примус“ ви ги пренесува неговите рецепти за здрави оброци кои се приготвуваат лесно и едноставно.

За денешната You Tube емисија 24 годишниот Кристијан Ставрески Киндо  приготвува протеински колач.

фото и видео: One media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *