Сакате ли да ги посетите фарските острови бесплатно, еве како?

Се отвори можност беплатно да живеете на најживописното место во светот – Фарските острови. Станува збор за нов проект на локалните власти кои одлучиле да ја оплеменат туристичката локација. Тоа да го постигнат, им требаат волонтери. Тие за да работат таму ќе добијат бесплатно живеалиште, храна, превоз па дури и свечена вечера со мештаните. Заинтересираните мора да го платат само летот.  

Работните активности се предвидени на 16  и  17 април  2020.година, па затоа на ова место треба да стигнете пред 15 април. Потребни се неколку стотини волонтери. Доколку сте заинтересирани за оваа програна треба да се регистрирате на сајтот и да купите карти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *