(ВИДЕО) Во тајната американска воздухопловна база, снимени неидентификувани летала (НЛО)

Неодамнешните сателитски фотографии направени од полигонот „Тонопа“ на американските воздухопловни сили во Невада, прикажуваат десетина неидентификувани летала. Можните објаснувања се

Read more

(ФОТО)Ногачески: Зависнок сум од фудбалот, поддржувач на мојот клуб – ФК “Сатеска”, некогашен зависник од „Звезда“ и фан на „Ливерпул“

Градоначалникот на општина Дебрца Зоран Ногачески, често знае да каже „Волино е мојот живот, се’ што ми се случило, ми

Read more