(ВИДЕО) Божикна реклама воодушеви милиони луѓе, ширум светот – погледнете ја

Божикната реклама на стоковната куќа Џон Левис со години е најочекуваното празнично видео. Ѕвездата од ланската реклама беше Елтон Џон, а годинава таа е анимирана, а главен актер е сладок змеј по име Едгар.

Сензитивната реклама за пријателството и фактот дека еден искрен, убав гест може да направи огромна разлика, досега ја погледнале над 9 милиони луѓе, само на Јутјуб.

фот: Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *