(ВИДЕО) Големите усни се минато – Србинка ги извадила силиконите пред камера

Инфлуенсерката Тамара Калиниќ објавила ново видео во кое освен патувањето во Холандија, открила и дека ги извадила филерите од усните.

Имено, Тамара објаснила дека трендот со “напумпани“ усни одамна е минато, како и дека таквите усни повеќе не ѝ се допаѓаат.

Таа на снимката го прашува докторот дали ѝ е потребна операција, на што тој рекол дека не треба никаква операција, но дека треба да помине некое време за усните да се смалат. 

фото: Srbija Danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *