(ВИДЕО) Направете сами француски маникир

До скоро маникирот важеше за луксуз. Денес овие услуги се повеќе се користат. Редовниот маникир е одлика на уредност, хигиена и потреба, како за жени, така и за мажи.

Доколку ноктите природно не изгледаат убаво, во тој случај се користат техники на продолжување на природниот нокт со наливна техника со гел . На тој начин се обликува ноктот по желба а природниот нокт не се оштетува. Овие нокти траат неограничено, само се надополнуваат еднаш на 4 недели.

Во продолжение ви нудиме видео како сами да направите француски маникир.

фото: Beauty Life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *