(ФОТО) Папарацо ја улови Мадона со момчето , 23-годишниот танчар

Веќе некое време Мадона „трн в око“ на папараците. Тие ја уловија како Мадона го минува време со нејзиниот танчар – 26-годишниот Ахламaлик Вилијамс. Изгледа Мадона ги потврди гласините за нивната врска бидејќи во петокот повторно беше забележана со него во Мајами. На фотографиите покрај мадона со своето момче се гледа и нејзината 23-годишна ќерка Лурдес, како и нејзиното мистериозно момче.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *