(ВИДЕО) По 25 години, „All I Want For Christmas is You” на Мараја Кери на врвот на „Билборд хот 100“ листата

Празничниот класик на Мараја Кери „All I Want For Christmas“ конечно се искачи на првото место на топ листите во САД – 25 години по објавувањето. 

– Успеавме!, напиша пејачката по повод освојувањето на првото место на оваа безвременска листа.

фото: Архива

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *