(ВИДЕО) Косата е круна на вашиот изглед, соберете храброст, направете промена

Стилистите велат дека косата е круна на вашиот изглед. Многу девојки ова го сфаќаат сериозно, па кога косата не им изгледа добро, ни тие не се чувствуваат најдобро. Од друга страна пак, добрата фризура влијае на доброто расположение и подигнување на самодовербата. Токму поради тоа ви пренесуваме туторијали кои ви нудат убави идеи како да ја средите косата. Доколку ви се допаат соберете храброст и променете нешто дали во бојата на косата, дали во формата. одлучете сами.

фото: prtScr you tube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *