(ВИДЕО) Најубави идеи за новогодишни нокти – ефектот треба да е што посјајно, тоа подобро

Дојде оној период од годината кога се околу нас е во знакот на светилки и интересни декорации. Во оваа празнична еуфорија, многу е важно да не заборавите на деталите на вашите нокти.

Ние ви предлагаме интересен идеи за празнични нокти. Доколку сте повешти истите може да ги направите и сами.

фото: YOU TUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *