Прочитајте го циганскиот хороскоп – што не чека во 2020 год?

Што ќе се случи во 2020 година, што да се очекува и од што да се плашиме? Погледнете го небото, ѕвездите … Ромите содмна покажале дека имаат моќ да прочитаат што запишале ѕвездите.  Подароци, изненадувања, борбата за вистината и лагите. Што ќе ни донесе Новата 2020 год, според циганскиот хороскоп?

Земјинскиот елемент продолжува да се управува, што значи дека во 2020 година, како и порано, едноставните човечки вредности се приоритет. Луѓето сакаат просперитет, стабилност и страв од фундаментални промени. Времето е релативно мирно, иако понекогаш бара од нас да ја ставиме нашата вољја заедно и буквално, сè додека не истечеме, да се бориме за нашата среќа.

Не треба да очекувате дека во 12 часот, ноќта на 31 декември, металниот стаорец, која ќе владее во текот на следната година според кинескиот хороскоп, веднаш ќе ја „собере топката“. Иако новата година ќе дојде на календарот, љубовница сепак ќе биде Кучето. И само постепено ќе се откаже од функцијата добар метален стаорец. Конечно, моќта ќе отиде само во жолтото лепенка на 5-ти февруари.

Запомнете што ве научи лани, заблагодарете му се за вашите радости, најдете нешто корисно за разочарување, простете им ги вашите непријатели и слично. На крајот на краиштата, зависи од вашиот внатрешен дух како ќе биде 2020.

Запознајте ја со прасето добро и исто така ќе ја добиете за возврат.

Годината ветува дека ќе биде финансиски успешна. Ќе биде дарежливо, па ако работите напорно може да добиете многу повеќе од очекуваното.

Но, нечесните луѓе и измамници ќе добијат „казни за свињи“ и ќе им простат на своите најмили. Затоа искреноста е најдобриот пријател во 2020 година.

Се отворат многу нови перспективи, тие ќе имаат можност да го ревидираат нашиот изглед за животот, да ги прошират нашите интереси. Ова е година на нови искуства, сепак, тивко без остри капки. Виолетова, како кученце, ја сака стабилноста.

Годината е добра за паровите, ќе помогне да се зајакнат чувствата. Ако планирате да ја легализирате вашата врска, тогаш 2020 година ќе гарантира долг семеен живот. Соништата на децата родени во Годината на металниот стаорец ќе се остварат во трепкањето на окото. 2020 година е време на семејство, љубов, разбирање и сериозни врски.

Следната година ќе ги натера дури и најголемите неверници во љубовта да веруваат во ова чувство.

Но, за што точно треба да се подготвиме во 2020 година според циганскиот хороскоп?

На многу начини, сето тоа зависи од личните приоритети и расположението на животот. Ефектот на металниот стаорец врз претставниците на хороскопските знаци ќе биде нешто сличен. Има свои цели и планови, а некои претставниците (особено огнени елементи) можеби не ги сакаат. Иако сметаат дека сите ќе најдат начин да се дружат со мирно животно.

За Лавот и Стрелецот, годината е материјално успешна година.Во љубовната врска треба да се „одржи коњот“ и да се разбере дека не постои само вашето мислење, туку и мислење од втората половина. Трпението е вашиот пат до успехот за 2020 година. Затоа, скротите ги своите импулси и научете да чекате. Овните ќе добијат шанса да летаат на врвот, најважно е да не бидете преголеми. Свињата не му се допаѓа кога едниот стои над другите. Чувајте се нормални и поблиски до луѓето и со среќа со вас.

Јарец, Девица и Бик се во нивниот елемент. Не мора да се прилагодувате на никого, а успехот зависи само од вашата сила и напорна работа. Бик треба да биде претпазлив со силните пијалоци, премногу забава нема да направи добро. Девицата мора да престане да се однесува детски и да стане поприлагодлива, а Јарецот треба да престане да гледа назад.

Вагата може да се победи со вознемиреност, но тие мора да ги надминат околностите и да најдат своја формула за среќа. За Водолијата и Близнацита, ова е година на победи – лични и професионални. Само тогаш можете да заборавите на ограничувачките фактори и смело да започнете со освојување на врвовите.

Рибите не треба да се „распаднат“ и да пливаат против водата. Помалку спуштете го вашиот бар за фантазија, слезете на земја и зграпчете ги подароците што ќе ви станат раце. Ракот ќе добие мир и стабилност и ќе најде сигурни и лојални пријатели. И Шкорпијата го чека со бесконечен прилив на авантури.

Севкупно, во 2020 година, сите зодијаци ќе имаат големи шанси да ги реализираат своите идеи и да постигнат неоспорен успех за прашањата што навистина им тежат на нивните срца.

фото: babskeveci.sk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *