(ВИДЕО) Новогодишни колачиња – вреди да се обидете да ги направите

На прагот сме од Новата Година. Секој се подготвува за Дочекот, се декорираат домовите и се готви. Денеска ви пренесуваме идеи како да декорирате новогодишни колачиња кои се неизбежен дел од Новогодишната трпеза. Секако овие идеи се оние имаа трение но и желба да направат нешто слатно но и уникатно. Погледнете го ова слатко задоволство…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *