(ВИДЕО) Во тајната американска воздухопловна база, снимени неидентификувани летала (НЛО)

Неодамнешните сателитски фотографии направени од полигонот „Тонопа“ на американските воздухопловни сили во Невада, прикажуваат десетина неидентификувани летала.

Можните објаснувања се разновидни, но базата е позната по тоа што е дом за авионите од „Областа 51“ за која Пентагон не изнесува детали.

фото: Daily Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *