(ФОТО) Модерни чанти за 2020 год: 6 модели кои ќе бидат во тренд

Нова година – нова чанта. Ако го пратите ова правило, 2020 год нема да ве разочара, затоа што модните дизајнери овој пат подготвија многу новитети, пишува Lepa & Srećna.

Ви ги издвојуваме 6 те модели на чанти кои ги освоија сите модни портали.

ИЗВОР: Lepa & Srećna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *