(ВИДЕО) На Сибир, 600 рибари биле заглавени на санта мраз, ги извлекла руската служба за вондредни ситуации

Во седумчасовната операција на руската служба за вондредни ситуации биле спасени 536 риболовци кои биле заробени на голема санта мраз

Read more

Паметните телефони се дрога за нашиот мозок – делови од мозокот атрофираат, децата се потешко учат

Поради мобилните телефони повеќе не мораме да ги навиваме нашите будилници пред спиење, токму мобилните телефони не потсетуваат кои им

Read more