(ФОТО) Мајкл Даглас и Кетрин Зета-Џонс со своите деца празниците ги прославуваат во Африка

Холивудската двојка Мајкл Даглас (75) и Кетрин Зета-Џонс (50), ја прославија Нова година со синот Дилан (19) и ќерката Керис (16) во Африка. 

Дилан и Керис ретко се гледаат поради факултетските обврски, па заедничките моменти во нивното семејството се многу драгоцени.

На своето идилично афричко патување, семејството го посети и Националниот парк Серенгети во Танзанија, а среќните брат и сестра обиделе да танцуваат традиционален афрички танц.

View this post on Instagram

Greetings from Zanzibar 🇹🇿!

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

View this post on Instagram

Greetings to one and all!!❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

фото: Инстаграм

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *