(фото) Ова е Луна – најлутото бебе на светот

Секојдневни фотосесии за нашите деца. Денешните деца може да се каже дека се најфотографирани. Техниката ни дозволува да ги фотографираме деноноќно. Се фотографираат од бебиња, па нивниот раст, и тоа во најразлични расположенија, насмејани, разиграни, но и лути. Сепак сите сме навикнати да видиме среќни и насмеани деца на сликите, едно бебе бебе ги сруши нашите очекувања. Станува збор за Луна, бебето кое им покажа на сите колку е лута и мрзоволна.

Запознајте ја Луна. Нејзината фотографка рекла дека иако малата Луна била мрзоволна за време на фотосесијата, таа истовремено била многу мирна.

Погледнете како изгледа најлутото бебе на светот, речиси е невозможно да не ја засакате веднаш:

фото: justinetuhyphoto

justinetuhyphoto

Follow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *