Камерон Дијаз стана мајка на 47 години – актерката роди ќерка

Камерон Дијаз доби ќерка во 47. година со долгогодишниот избраник Бенџи Маден.

Убавата вес Дијаз ја соопшти на Инстаграм.

„Среќна Нова година од Маденсови! Толку сме среќни, благодарни и благословени на почетокот на новата деценија – добивме ќеркичка Редикс Маден. Веднаш ги освои нашите срца и го потполни нашето семејство. Додека сме превозибудени да го споделиме ова со вас, исто така ве молиме да имате разбирање за приватноста на нашата малечка. Така да нема да објавуваме фотографии и да споделуваме повеќе детали, освен фактот дека е многу, многу слатка“, напиша Камерон.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

фото: FOS Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *