Јапонски милијардер преку Twitter, бара животна сопатничка за на Месечината

Јапонскиот милијардер и плејбој Јусаку Маезава на својот профил на Twitter објави конкурс за девојки кои би сакале да полетаат со него на Месечината и да му станат животен сопатник. 

фото: Twittter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *