(ХИТ ВИДЕО) Пијани девојки играат оро на сред улица, а во багажникот хармоникаш

На Јутјуб Објавена е снимка на која се гледа како четири девојки во луксузен џип со швајцарски регистарски таблички возат нешто несекојдневно во нивниот багажник низ улиците во Белград.

Цело време до џипот се движел и друг автомобил од кој е направено ова хит видео на кое се гледа како овие расположени девојки пеат низ центарот на градот. На девојките во живо им свиреле двајца хармоникаши.

целото видео станува уште понеобично кога се отвора багажникот од еден од автомобилите…

Погледнете го видеото…

фото: Novosti.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *