(ФОТО) Нема зима за Лепа Брена, со семејството замина на Малдиви

Фолк дивата Лепа Брена заедно со своето семејство замина на егзотично патување. Брена, Боба, Филип и Стефан и Александра Пријовиќ со малиот Александар се наоѓаат на Малдивите, каде ќе престојуваат во наредниот период.

Фото насловна: Ekspres Politika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *