(Видео) На Антарктикот исплива мистериозна коцка

Еден неименуван корисник на „Гугл ерт“ успеал да забележи необичен објект на Антарктикот. Објектот многу наликувал на џиновска заграда, направена под ледот. Тој како потврда за неговото тврдење, објавил и визуелен доказ на „Јутјуб“.

На објавената снимка во еден момент се воочува масивен квадратен објект кој се крева од мразот.

„Многу е голем, многу симетричен и изгледа како зграда иако може да биде големо парче мраз“.

фото: IBTimes Singapore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *