Батлерот објави дел од писмото кое му го дала Дајана пред смртта!

Пол Бурел (61), поранешен батлер на принцезата Дајана, на својот профилот на социјалните мрежи сподели фотографија од писмото што му го напишала покојната принцеза. Тој истакна дека преку писмото, таа ја покажала целата љубов што ја чувствува кон своите синови, но и тага, затоа што претчувствувала дека ќе им биде тешко да бидат членови на британското кралско семејство.

„Додека Хари, Меган и Арчи почнуваат да градат нов живот, се сетив на зборовите што принцезата Дајана ми ги напиша пред неколку години. Тоа се зборови на безусловна љубов што се многу соодветни денес, иако таа ги напиша пред повеќе од 24 години “, напиша батлерот подолу.

Во писмото, велат аналитичарите, Дијана предвидувала дека нешто ќе им се случи на нејзините синови, дека ќе им треба огромна сила за сите предизвици.

Во писмото, велат аналитичарите, Дијана предвидувала дека нешто ќе им се случи на нејзините синови, дека ќе им треба огромна сила за сите предизвици.

фото: Hello Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *