(ВИДЕО) Кога мораш да бегаш – погрешно проценил па паднал на земја

На социналните мрежи повторно се појави по малку морничаво видео на кое се гледа како маж се обидува да скокне преку прозорец, и тоа, за да се извлече од непријатната ситуација.  Може да претпоставиме дека ни помалку ни повеќе – станува збор за изневерување.

Тој во долна облека морал да се снајде како да побегне. Излегол речиси целосно од прозорецот од станот. Но, мислјќи дека може безбедно да се симне од зградата,  се „лизнал“ , па паднал болно и непријатно.

видео: twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *