Саша Ковачевиќ приведен на аеродромот во Њујорк

Српскиот пејач Саша Ковачевиќ, имаше проблем на пат за Доминиканска Република, кеде со брат му Раде и цела екипа отидоа да снимаат четири спота. На аеродромот во Њујорк го привела полиција.

Го тргнаа од редовниот лет, го одведоа во посебна просторија и таму го држеа неколку часа. Бесен беше, раскажува пријател за „Свет“.

На крај, се покажало дека бил приведен поради грешка, но и поради заострените мерки на аеродромите низ САД. Но, ова го чинело Ковачевиќ доста, бидејќи го пропуштил редовниот и морал да купи нови карти за следниот лет.

фото: muzika24.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *