(ФОТО) Како живее и колку заработува љубовницата на саудискиот принц?

Украинската манекенка Јана Орфева на 21 година заработува повеќе од 35 илјади евра неделно. Нејзина работа е љубовница на саудискиот принц.

Јана е атрактивна манекенка со потекло од Украина засега има се што ќе посака во својот живот.  Украинската убавица живее прилично неконвенционален живот.

И покрај многуте пари кои ги добива, саудискиот принц, кој е мултимилијардер, ѝ подарува и скапи подароци, скапоцени автомобили, но и луксузни патувања.

фото: Инстаграм

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *