Четвртиот брак на Памела Андерсон траел само 12 дена

Актерката се венчаше со продуцентот Џон Петерс, но бракот траеше само 12 дена.

„Животот е пат, а љубовта процес. Знаејќи ја таа универзална вистина, заедно одлучивме да ја одложиме формализацијата за добивање венчален лист“, соопштила Памела.

Парот се венчал во општина, но по американскиот закон, бракот не е важечки се додека венчаниот лист не е званично издаден и заведен, што трае неколку недели.

Памела до сега, четири пати била во брак, а ова и е најкраткиот до сега.

фото: Page Six

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *