(ВИДЕО) Љубовта е чудо ….

Животна приказна која ќе ви го стопли срцето. Доколку се сомневате дека бебињата додека се во стомакот на мајката не слушаат и не чувствуваат, оваа сторија ќе ги побие вашите сомнежи.
Тарсила Роса и Флавио Дантас со нетрпение чекале да им се роди ќерката Антонела. Флавио бил толку возбуден, што секојдневно, откако доаѓал од работа, прво зборувал со бебето во стомакот на сопругата.

И’, кога дошла Антонела на свет, се покажало дека цело време внимателно го слушала својот татко.
Имено, откако Флавио ѝ се обратил, иако штотуку се родила, веднаш се насмевнала, а за приказната да биде уште подобра – на свет дошла на Денот на татковците.

фото и видео: Инстаграм

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *