(ФОТО) Весна Бејби, направи голема промена во изгледот

Познатата македонска актерка, Весна Петрушевска Бејби, направи драстична промена на својот изглед. Бејби денеска објави фотографија од нејзината нова боја на коса.

И покрај тоа што Петрушевска на јавноста најмногу ѝ е позната по русата коса, таа очигледно реши драстично да го промени својот изглед. Погледнате и пресудите, како ви се допаѓа Весна повеќе, со руса или со костенлива боја на коса?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *