(ФОТО) За 110 роденден, Алфа Ромео добива специјално лого

Брендот Алфа Ромео на 24 јуни 2020 ќе одбележи јубилеј- 110 години во светот на автомобилите, препознатливи по технолошките иновации, спортските успеси и незаборавните креации на четири тркала.

За да го прослават случувањето, „Centro Stile Alfa Romeo“ креираа ново лого кое ќе се најде на автомобилите од оваа марка произведени во годината на прославувањето на јубилејот.

Еве како ќе изгледа новото лого на брендот Алфа Ромео.

фото: Nedeljnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *