(ВИДЕО) Британец тврди дека се излекувал од коронавирус со виски со мед

Дваесет и петгодишен британeц Конор Рид, наставник по англиски јазик од Ландидн, Велс, се заразил со смртоносниот коронавирус во Вухан пред околу два месеци, но тврди дека бил излекуван со „чаша топло виски и мед“.

Рид, кој последните три години живее во Кина, во последните шест месеци во Вухан, ја посети болницата на Универзитетот во Централна Кина поради тешкотии во дишењето и кашлање.

фото: You tube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *