(ВИДЕО) Двејн Вејд откри дека неговиот 12 годишен син Зион одлучил во иднина да живее како жена

НБА легендата Двејн Вејд откри дека неговиот 12 годишен син Зион одлучил во иднина да живее како жена.

„Зион дојде дома и ни кажа: Сакам да зборувам со вас, спремен сум да отстапам и да живеам онака како што сакам. Сакам да ми се обраќате со таа и да ме викате Заја“, откри Вејд во емисијата „Тhe Ellen Show“, а објави sportski.mk.

Пoтоа објасни дека тој и сопругата Габриел прифатиле.

„Улогата и обврската на родителот е да го сослуша детето и да го најде најдобриот начин да му помогне“.

извор: sportski.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *