(ФОТО) Додека Огњен Амиџиќ ја одјавуваше емисијата Катерина Грујиќ му залепи торта в лице!

Огнен Амиџиќ во своето „Ами Џи“ шоу го дочека и тоа: Да добие торта во лице во жива емисија.

Имено, додека водителот ја одјавуваше емисијата, пејачката Катарина Грујиќ која беше една од гостите во шоуто, му подготви незгодно изненадување.

„Ти многу добро знаеш дека не е крај кога ќе го кажеш тоа, туку кога ќе кажам јас. За сето ова што го направи, за сите јавни личности, за мене. За секој пат што сите не мачкаше со се’  и сешто, мислам дека дојде време  за одмазда… за реванш“ – рече таа и му ја залепи тортата на Огњен в лице.

Водителот беше шокиран од гестот на неговата гостинка, која во тој момент го напушти студиото со насмеано лице.

фото: Инстаграм

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *