(ФОТО) Мали мечиња се држат за раце и танцуваат во круг

Семејство на кафеави мечки кои се држат за рацете и танцуваат, додека нивната мајка се релаксира зад дрво во близина, ги воодушеви љубителите на животните.

Погледнете како изгледаат овие мечиња стари само неколку месеци, кои ги спојуваат рацете и изгледа како да танцуваат како на сцена од училишна претстава.

Фотографиите може да ги погледнете на Среќа.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *