(ВИДЕО) Адел не престанува да шокира со изгледот, ослабела 45 килограми

Адел за една година ослабнала неверојатни 45 килограми. Својата нова фигура ја покажа неодамна на забавата организирана после доделувањето на Оскарите.

Адел за викендот била во Лондон на венчавка кај нејзини пријатели, каде и запеала, а снимките и фотографиите од нејзиното пеење завршиле на социјалните мрежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *