(ВИДЕО) Паднал на клавир и заплакал! Елтон Џон го прекинал концертот

Познатиот британски музичар Елтон Џон го прекинал денеска концертот во Нов Зеланд откако го изгубил гласот.

Елтон Џон (72) го изгубил гласот на пола концерт во рамките на прошталната турнеја “Yellow Brick Road”, а потоа паднал на клавир и почнал да плаче.

– Само што го загубив гласот целосно. Неможам да пеам. Морам да одам. Жал ми е – рекол видно потресен Елтон

“I’m so sorry’
And he was gone.#EltonJohn #EltonFarewellTour pic.twitter.com/lHPoLJrT4N

Публиката музичарот го испратила со овации, и со помош на неколку асистенти, ја напуштил сцената во Окланд.

фото: Инстаграм

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *