(МОРНИЧАВО ВИДЕО) Постојат ли духови?

Директор поставил камери во училиште, поради безбедност, но не сонувал дека снимат нешто морничаво.

“Добивме жалби за бука во училиштето во текот на ноќта, а кога ги пуштивме камерите видовме нешто што не можеме ни да го објасниме”, рекол Кевин Бари, директор на гимназијата Дирпарк во Корк, Ирска.

видеото го објави irishmirror.ie

Видеото е со наслов: Духови фатени на камера

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *