(ВИДЕО) Модерен фанк во новата песна на Meto di Flash – „Те чекам“

После позитивните критики за неговата песна „Да не е млако“, ви го претставуваме вториот сингл на Мето Ди Флешн, насловен како „Те чекам“.

Нумера во модерен, динамичен, функ стил. Карактеристично за новата песна за која што тој ги напиша музиката и текстот е тоа што онлајн соработува со повеќе музичари од разни држави.

Главното студио е во неговата родна Струга, од каде што пејат Марија Мечкароска и Владимир Нестороски. Од студиото во Скопје на Стефан Петановски, бас свири Џоле Максимовски, а пее Ана Петановска. Во американско студиот саксофонистот Томи Леб снима бас секција, додека во Полска, Варшава, Зоран Кречо прави мастеринг.

Видеото е во продукција на „Flash Production“ од Струга и претставува забава во охридскиот скејт парк, која подоцна се префрла низ охридските улици каде што своите лудории и вештини ги претставува скејтерот Мартин Ристевски.

фото: Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *