(ВИДЕО) Астрологот Симеон Атанасовски на почетокот од 2018 год, предвиде дека ќе има болест во светот, уште тогаш препорачал да се слушаат советите на лекарите

Познатиот астролот Симеон Атанасовски, првпат јавно има спомна уште во 2012,а повеќе пати после тоа има повторено предвидување за болест

Read more

Принцот Чарлс првпат откако е откриено дека е заразен од коронавирусот се ‘појави’ во јавноста

Принцот Чарлс се огласи првпат откако му е дијагностициран коронавирус. Објавена е снимка на која виртуелно им се придружил на стотици луѓе

Read more