(АУДИО) Владо Јаневски објави нова песна „Недостасуваш“

Владо Јаневски објави нова песна која е во негов добро препознатлив стил. Песната „Недостасуваш“ е под покровителство на „Croatia records“ како нивен ексклузивец.

Владо за хрватскиот пазар најавува нов албум и учество на фестивали.

фото: FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *