(ВИДЕО) Шокантна снимка од Марс, уфолози велат ова се подземни НЛО гаражи

Снимка од Марс ги збуна научниците. Ентузијастите уфолози ширум светот пак сметаат дека снимката на која се гледа дупка со пречник од 130 метри е недвосмислен доказ за интелигентниот живот на нашата соседна планета зошто „очигледно станува збор за некаква подземна гаража“.

Станува збор за совршена кружна вдлабнатина покрај која се наоѓаат траги кои уфолозите ги припишуваат на слетување и полетување на летала.

фото: PRTSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *