Ким Кардашијан објави пророштво од јасновитка која пред 12 години го предвидела коронавирусот?!

Ким Кардашијан објави твит во кој е прикажан дел од книга во кој една јасновитка уште во 2008-ма година го предивела коронавирусот.

Околу 2020-та година тешка болест која наликува на воспаление на белите дробови ќе се прошири во светот, напаѓајќи ги белите дробови и бронхиите, отпорна на сите познати третмани и лекови. Тоа што ќе биде повеќе чудно од самата болест е тоа што ќе исчезне подеднакво брзо како и што ќе дојде. Ќе нападне уште еднаш после 10 години, а потоа во целост ќе исчезне, пишува во оваа книга.

Јасновитката која починала во 2013-та година, ја предвидела болеста која се шири во светот, а ја опишала во својата книга „End of Days“.

фото: Твитер Ким Кардашијан

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *