(ВИДЕО) Како да направите заштитна маска на многу едноставен начин

Деновиве најбарани производи покрај храната, средствата за хигиена, се и заштитните помагала, како што се маските. Цените на истите значително се зголемија, но и покрај тоа истите тешко се наоѓаат во аптеките.

Ако во ниту една аптека не можете да најдете маска за заштита, тогаш може да ги искористите вашите влажни марамици. На социјалните мрежи се појави видео на кое се покажува како може да направите маска од влажна марамица на многу едноставен начин.

Видеото може да го погленете на овој линк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *